پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

در دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی به بررسی و تشریح ماکارونی غنی شده می پردازیم
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 657
فرمت فایل doc
حجم فایل 8343 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 92

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

فروشنده فایل

کد کاربری 2

کاربر

دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

چکیده:
ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل‏های گوناگون درآورده می‏شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می‏کنند. مواد اصلی تشکیل‏دهنده ماکارونی آرد و آب می‏باشد و مواد فرعی یا افزودنی‏های ماکارونی شامل تخم‏مرغ، شیرخشک، پودر سبزی‏هایی مانند سیر، پیاز، آب و اسفناج، آب هویج، آب گوجه‏فرنگی، گلوتن، نمک، ادویه‏ها و نیز مواد غنی‏کننده‏ای مانند کلسیم، آهن و ویتامین‏های A و B کمپلکس می‏باشد. کارخانه ماکارونی دارای قسمت‏های مختلفی از جمله آردخانه، سالن تولید، گرم‏خانه، سالن بسته‏بندی، انبار کارخانه، آزمایشگاه، اتاق برق و … است.
آزمایش‏هایی که در کارخانه ماکارونی صورت می‏گیرد، شامل آزمایش‏های شیمیایی و آزمایش‏های میکروبی است. آزمون‏های شیمیایی نظیر میزان رطوبت، میزان خاکستر، PH، کل مواد جامد در آب، پخت، وزن محصول پس از پخت.آزمایش‏های میکروبی هم مانند: تعداد با سیلوس سرئوس، تعداد کپک و شمارش کلی میکروب‏ها می‏باشد.
کلمات کلیدی:

سمولینا

ماکارونی

گندم دوروم

ماکارونی غنی شده

مقدمه
پدیده‌های پویای فرهنگی در یک جامعه گذشته از تأثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی مسکن بهداشت آموزش و غیره… کم و بیش در نوع تغذیه و موارد مصرفی آن جامعه نیز تأثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه و اغلب جوامع دگرگونیهای کاملاً مشخص در وضع و نوع تغذیه بوجود آورده است.لذا همین امر سبب شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامة غذایی خود قرار دهند.
در این میان یکی از انواع غذاهایی که با توجه به معیارهای مورد اشاره مورد توجه اقشار مختلف مردم قرار گرفته است انواع رشته‌های آش و پلویی و ماکارونی می‌باشد که گذشته از ظاهر مطلوب وتطابق با تحولات فرهنگی از جنبة اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. زیرا مادة اولیه آن آرد گندم است که خوراک اصلی و دائمی ما را تشکیل می‌دهد.در جهان امروز هفتاد درصد از پروتئین از منابع گیاهی به دست می‌آید و فقط سی درصد از کل مصرف انسان از منابع حیوانی تأمین می‌گردد. اما 50% از پروتئین منابع گیاهی به تنهایی از غلات بدست می‌آید.
فهرست مطالب
چکیده(پیشگفتار) 1
مقدمه 2

تاریخچه ماکارونی در جهان 4

تاریخچه ماکارونی در ایران 7

انواع ماکارونی 9

فصل اول: کلیات غنی‌سازی مواد غذایی

1-1 تقویت غذا 11
2-1 ابتکار و خلاقیت در غذا 12

3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده 14

1-3-1 محصولات ماکارونی غنی شده با پروتئین تقویت شده 16

2-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده شیری 19

3-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با شیر بدون چربی 21
4-3-1 محصولات رشته فرنگی سبزی‌دار 23

5-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده سبزی‌دار 25

6-3-1 محصولات ماکارونی غنی‌شده با گندم و سویا 26

فصل دوم: اضافه کردن انواع ریزمغذی‌ها در تکنولوژی غذا

1-2 ویژگی‌های غلات 29

1-1-2 طبقه‌بندی گندم بر اساس مصرف 30

2-1-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 32
3-1-2 عوامل موثر در کیفیت گندم 34
4-1-2 گندم دوروم 35
5-1-2 ویژگی‌های گندم دوروم 37
2-2 سمولینا 40

1-2-2 دلایل استفاده از سمولینا 41

2-2-2 ویژگی‌های سمولینا و ابعاد آن 42

3-2-2 عوامل موثر در کیفیت سمولینای ماکارونی 43

3-2 افزودنی‌های مواد غذایی به ماکارونی 45

1-3-2 ویژگی‌های مواد افزودنی به ماکارونی 46

2-3-2 طبقه‌بندی افزودنی‌ها 47
3-3-2 میزان مواد افزودنی به محصول ماکارونی 51
4-2 ارزیابی حسی محصول نهایی 52

فصل سوم: تجهیزات مورد استفاده در کارخانه ماکارونی

1-3 انواع روش‌های تولید 54
1-1-3 روش غیرپیوسته 54
2-1-3 روش پیوسته یا مداوم 57
2-3 ماشین‌آلات مورد نیاز کارخانه 59
1-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های غیرمداوم 61
2-2-3 ماشین‌آلات در سیستم‌های مداوم 62
3-2-3 دستگاه پرس ماکارونی 63
4-2-3 کاتر نیمه‌اتوماتیک 64
5-2-3 دستگاه اسپریدر 65
6-2-3 بسته‌بندی ماکارونی 66
3-3 چارت تولید ماکارونی (خط تولید) 72
فصل چهارم
1-4 بحث و نتیجه‌گیری 73
2-4 پیشنهادات 75

 

گروه بازاریابی تلگرام

لینک گروه بازاریابی تلگرام

گروه بازاریابی و فروش

گروه تلگرام بازاریابی و فروش

گروه تلگرام بازاریابی شبکه ای

گروه های بازاریابی در تلگرام

دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده …

5 فوریه 2018 … پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده. در دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی به بررسی و تشریح ماکارونی غنی شده می پردازیم. دسته : صنایع غذایی; سایز فایل : ۸٫۳۴۳ مگا بایت; نوع فایل : doc; تعداد صفحات : ۹۲ …
پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده | پیدا دانلود

16 نوامبر 2017 … پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده. چکیده: ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل های گوناگون درآورده می شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می کنند. مواد اصلی تشکیل دهنده ماکارونی آرد و آب می باشد و مواد فرعی یا …
پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده.
پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

2 مارس 2018 … هموطنان گرامی سلام.وقت بخیر به صفحه دانلود فایل(پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید.شما پس از پرداخت هزینه ای ناچیز فایل{پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده}را دانلود خواهید کرد …
فایل پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

5 ژانويه 2018 … با آرزوی بهترینها برای شما عزیزان محقق گرامی،شما با جستجوی پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده وارد این صفحه شده اید محصول دانلودی(پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده)شما را در رسیدن به اهدافتان یاری می رساند …
پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدید اینک شما با جستجوی ((پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده)) وارد صفحه فروش فایل دانلودی -پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده- شده اید. توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب …
پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده

3 مارس 2018 … کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدیدهموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده_خوش امدید. امیدوارم بهره کافی را از پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده ببرید پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده…
پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده | شهین …

18 نوامبر 2017 … پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده. چکیده: ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل های گوناگون درآورده می شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می کنند. مواد اصلی تشکیل دهنده ماکارونی آرد و آب می باشد و مواد فرعی یا …
دانلود (پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده)

7 ژانويه 2018 … لحظات خوشی را برای شما آرزومندیم با سلام حضور پژوهندگان گرامی.شما به صفحه اختصاصی پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده وارد شده اید. برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه ادامه مطلب کلیک کنید. کاربران گرامی توجه فرمایید که خرید از فروشگاه فایل مارکت بصورت آنلاین و دانلود بصورت …
پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده | پاکدل …

21 نوامبر 2017 … پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده. چکیده: ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل های گوناگون درآورده می شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می کنند. مواد اصلی تشکیل دهنده ماکارونی آرد و آب می باشد و مواد فرعی یا …
پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده | 97

24 نوامبر 2017 … پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده. چکیده: ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل های گوناگون درآورده می شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می کنند. مواد اصلی تشکیل دهنده ماکارونی آرد و آب می باشد و مواد فرعی یا …
دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده – ثانا

29 ژانويه 2018 … کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدیدهموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده_خوش…
گلبن طبیعت

7 مارس 2018 … آموزش جامع تصویری آواز و تصنیف خوانی دو DVD ویدیویی اورجینال فارسی قابل اجرا در تمام DVD Player های خانگی و کامپیوتر ها توسط استاد: داریوش فریدون فراهانی عناوین آواز و تصنیف : آموزش آواز آشنایی با آواز و تصنیف تصنیفی بر اساس گوشه کرشمه در دستگاه شور شناخت گستره صدایی تمرینات صدا سازی
پایان نامه غنیسازی مواد غذایی,پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با …

پایان نامه غنیسازی مواد غذایی,پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان صنعت آدامس سازی,تاریخچه ماکارونی در ایران و جهان,دانلود پایان نامه غنی سازی ماکارونی,دانلود پایان نامه ماکارونی,دانلود پایان نامه ماکارونی غنی شده,غنی سازی ماکارونی,ماکارونی غنی شده. دانلود فایل. دانلود پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده …
پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع-برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها با …

21 ژانويه 2018 … با سلام،محصول دانلودی +{{پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع-برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها با عنوان طراحی و ایجاد واحد صنعتی تولید قوطی غذایی}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع-برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها با عنوان …
سیدور | کاملترین فایل پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع-برنامه …

8 ژانويه 2018 … ما بهترین محصولات را برای رضایت شما گرد آورده ایم. با سلام حضور مشتریان گرامی. شما به صفحه اختصاصی پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع-برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها با عنوان طراحی و ایجاد واحد صنعتی تولید قوطی غذایی وارد شده اید.برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه توضیحات بیشتر کلیک کنید.
دانلود فایل کامل پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب …

2 ژانويه 2018 … کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدیدعنوان محصول دانلودی:پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی یکی از بهترین فایل ها در …
برترین فایل پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان …

6 ژانويه 2018 … ما بهترین محصولات را برای رضایت شما گرد آورده ایمنام محصول دانلودی: پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء…
شقایق زرد

در این بخش محصول یادگیری حرفه ای سنتور ارائه شده است جهت سفارش … فایل دانلود پایان نامه: ارتباط سبک رهبری مربیان با اهداف پیشرفت و اضطراب رقابتی ورزشکاران مرد نخبه … برترین پکیج ترجمه استخراج میکرو فاز جامد با متفرق کننده به کمک فراصوت به همراه نانوذرات TiO2 به عنوان جاذب برای تعیین گونه های جیوه – دانلود فایل
ملودی لاین

مجموعه آموزش طراحی پرتره با مداد شما در حال مشاهده بخش فروشگاه اینترنتی سایت هستید ما در این سایت محصولات مفید آموزشی و کاربردی را هم به شما ارائه می کنیم . ما بهترین محصولات را برای رضایت شما گرد آورده ایم در این بخش محصول مجموعه آموزش طراحی پرتره با مداد ارائه شده است جهت سفارش مجموعه آموزش طراحی پرتره با مداد …
پایگاه خبری تحلیلی فردا | Farda News

آخرین اخبار ایران و جهان در حوزههای سیاست، اقتصاد، اجتماع فرهنگ، بینالملل و ورزش.
پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده | آرمین …

14 نوامبر 2017 … پایان نامه کارشناسی صنایع غذایی با عنوان ماکارونی غنی شده. چکیده: ماکارونی نوعی خمیر خشک خوراکی است که به شکل های گوناگون درآورده می شود. آرد مصرفی در ماکارونی آرد حاصل از گندم دوروم به نام سمولینا است که در ایران معمولاً از آرد نول استفاده می کنند. مواد اصلی تشکیل دهنده ماکارونی آرد و آب می باشد و مواد فرعی یا …
پایان نامه کارشناسی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی با عنوان صنایع …

15 ژانويه 2018 … پایان نامه کارشناسی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی با عنوان صنایع کنسروسازی. مقدمه. کلمه کنسروسازی از واژه یونانی Conservor به معنی حفظ کردن گرفته شده است به طور کلی کنسروکردن در صنایع غذایی عبارت است از ایجاد شرایطی که بتوان در آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود، بنابراین …

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *