پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی

دانلود پایان نامه رب گوجه فرنگی
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 418
فرمت فایل doc
حجم فایل 352 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 102

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی

فروشنده فایل

کد کاربری 2

کاربر

دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی

چکیده
گوجه فرنگی جزء آن دسته از سبزیجاتی است که میوه آن برای تغذیه به کار می رود. مصرف سبزی ها به علت ویتامین، املاح و سلولزی که دارند برای انسان ضروری است. در تهیه رب گوجه فرنگی به منظور جلوگیری از اکسیداسیون ویتامین ها می توان از فرایند بلنچینگ استفاده کرد. با این وجود این فرایند مزایای بسیار دیگری نیز دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
هدف اصلی از فرایند بلنچینگ غیر فعال کردن آنزیم های نامطلوب است که می توان به آنزیم های تجزیه کننده پکتین اشاره نمود. در اثر بلنچینگ آنزیم های تجزیه کننده پکتین از بین می روند که موجب می شود محصول دارای ویسکوزیته بهتر و رنگ مطلوب تر شود.بلنچینگ باعث می شود عمل فیلتراسیون (جدا کردن پوست و بذر) به خوبی انجام گرفته و از وارد آمدن فشار به دستگاه صافی جلوگیری نموده و استهلاک آن را کم می کند.
فرایند بلنچینگ موجب خواهد شد که بخشی از بار میکروبی ماده غذایی در اثر غوطه ور شدن در آب داغ شسته و خارج شده و بخش دیگر نیز در اثر حرارت از بین رفته و لذا در مجموع بار میکروبی ماده غذایی به نحو چشم گیری کاهش یابد.
نکته حائز اهمیت در انجام این فرایند دمای آن در ابتدا و انتهای فصل تابستان می باشد.
در اوایل فصل تابستان از دمای C60 استفاده می شود و در پایان فصل از دمای حدودC80-70 استفاده می شود. دلیل این تغییر دما این است که در انتهای فصل گوجه فرنگی ها دارای آنزیم‌پكتیناز بیشتری خواهندبود،لذا میبایست دمای بالاتری اعمال شود تا این آنزیم از بین‌برود.
کلمات کلیدی:

گوجه فرنگی

فرایند بلنچینگ

رب گوجه فرنگی

صنعت کنسرو سازی

اکسیداسیون ویتامین ها

عمل فیلتراسیون (جدا کردن پوست و بذر)

مقدمه
یکی از مشکلات مهم در نگهداری مواد غذایی فساد فرآورده ها در اثر عوامل مختلف می باشد. به طور کلی فساد عبارت است از هرگونه تغییر در ماده غذایی به نحوی که مصرف کننده از خرید یا مصرف آن امتناع ورزد و ماده غذایی غیر قابل فروش یا عرضه در بازار شود و لذا فساد همواره مترادف با خطر بهداشتی نبوده و در واقع فسادهای بدون خطر بسیار بیشتر از فسادهای مضر می باشد.
برای جلوگیری از بروز فسادها از روش های مختلفی استفاده می شود. از جمله می توان به روش های حرارتی مثل پاستوریزاسیون، استریلیزاسیون، سرخ کردن و نظایر آن، استفاده از حرارت های پائین مثل سرد کردن و انجماد، استفاده از ترکیبات شیمیایی مثل شکر، نمک، سرکه و یا ترکیبات نگهدارنده مثل بنزوات ها، پروپیونات ها و نظایرآن، روش های مبتنی بر خروج رطوبت مثل تغلیظ و یا خشک کردن و روش های قدیمی و سنتی مثل دود دادن، نمک سود کردن و تخمیر اشاره کرد.
در بین روش های اشاره شده فوق استفاده از حرارت متداول تر و کاربرد بیشتری داشته و تقریبا برای اکثر مواد غذایی کاربرد دارد. در تکنولوژی نگهداری مواد غذایی در قوطی یا کنسرو سازی نیز اساس نگهداری مواد غذایی مبتنی بر استفاده از حرارت بوده اگرچه روش های دیگر مثل استفاده از ترکیبات شیمیایی مثل سرکه یا شکر و یا روش تغلیظ در محصولاتی مثل رب گوجه یا کنسانتره آب میوه جات می تواند به عنوان روشهای کمکی مطرح باشد.
فهرست مطالب
1- مبانی نظری و کلیات
1-1- مقدمه
2-1- تاریخچه

2-1-1- تاریخچه صنعت کنسرو سازی

2-1-2- رویدادهای مهم در تاریخچه کنسروسازی

2-1-3- تاریخچه کنسرو سازی در ایران

3-1- نوآوری در صنعت کنسروسازی رب گوجه فرنگی

4-1- کارخانه کنسروسازی چیست؟

4-1-1- معیارهای انتخاب محل کارخانه کنسروسازی
4-1-2- بهداشت کارکنان
4-1-3- انبارها
5-1- ملاحظات اقتصادی
5-1-1- هزینه کلی کارخانه
6-1- واژه های عملیاتی
2- فرآیند تولید رب در کارخانه رب همدانیان
1-2- مقدمه
1-2-1- منشاء گوجه فرنگی

1-2-2- ترکیب شیمیایی گوجه فرنگی

1-2-3- تولید رقم های جدید

1-2-4- شاخص های یک گوجه فرنگی خوب برای تولید رب

1-2-5- حمل و تخلیه گوجه فرنگی
2-2- تاریخچه کارخانه رب همدانیان
3-2- مراحل ساخت رب گوجه فرنگی
3-2-1- چکیده ای از خط تولید رب همدانیان
3-2-2- شستشوی گوجه فرنگی
3-2-3- سورتینگ و لکه گیری
3-2-4- شستشوی نهایی
3-2-5- خرد کردن
3-2-6- صاف کردن
3-2-7- پیش گرم کردن (Blanching)
3-2-8- تغلیظ آب گوجه فرنگی
3-2-9- پاستوریزاسیون
3-2-10- پر کردن
3-2-11- درب بندی
3-2-12- اتوکلاو گذاری
4-2- بسته بندی
4-2-1- قوطی های فلزی
4-2-2- آزمون یکنواختی لاک
4-2-3- آزمون پخت لاک
4-2-4- آزمون چسبندگی لاک
4-2-5- استاندارد ابعاد دوخت
5-2- نقش و اهمیت آب در کنسروسازی
5-2-1- سختی آب
5-2-2- قلیائیت آب
5-2-3- سیستم و مراحل کار سختی گیرها
5-2-4- سیستم تصفیه خانه
5-2-5- اندازه گیری سختی و PH آب
6-2- آزمایشات فیزیکی، شیمیایی و میکروبی
6-2-1- ارزیابی رنگ و بو و طعم
6-2-2- ارزیابی یکنواختی رب
6-2-3- اندازه گیری بریکس
6-2-4- اندازه گیری نمک
6-2-5- شمارش کپک
6-2-6- کشت میکروبی

7-2- بلنچینگ

7-2-1- ضرورت بلنچینگ
7-2-2- آنزیم بری گرم و سرد
7-2-3- سیستم آنزیم بری گرم (هات بریک)
7-2-4- روش های انجام بلنچینگ
7-2-5- پی بردن به صحت بلنچینگ

7-2-6- فواید بلنچینگ در تهیه رب گوجه فرنگی

3- نتیجه گیری، پیشنهادات و انتقادات
1-3- تاثیر قوطی بر عمر فروشگاهی
2-3- عوامل فرسایش قوطی
3-3- چگونه کیفیت رب پائین می آید؟
4-3- نگهداری رب در منازل
4- منابع و مآخذ

 

گروه بازاریابی تلگرام

لینک گروه بازاریابی تلگرام

گروه بازاریابی و فروش

گروه تلگرام بازاریابی و فروش

گروه تلگرام بازاریابی شبکه ای

گروه های بازاریابی در تلگرام

پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی …

3 ژانويه 2018 … پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی. چکیده. گوجه فرنگی جزء آن دسته از سبزیجاتی است که میوه آن برای تغذیه به کار می رود. مصرف سبزی ها به علت ویتامین، املاح و سلولزی که دارند برای انسان ضروری است. در تهیه رب گوجه فرنگی به منظور جلوگیری از اکسیداسیون ویتامین ها می توان از …
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان نقش فناوری نانو در …

12 فوریه 2018 … پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان نقش فناوری نانو در صنایع غذایی. نانو تکنولوژی،فناوری نوین. نانو تکنولوژی فناوری جدیدی است که تمام دنیا را فراگرفته است و به تعبیر دقیقتر ‘نانو تکنولوژی بخشی از آینده نیست بلکه همه آینده است ‘.در این مقاله بعد از تعریف نانو به بیان دلایل کاربرد ها و …
دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی

8 ژانويه 2018 … از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آورد با سلام حضور پژوهندگان گرامی.شما به صفحه اختصاصی پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی وارد شده اید.برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه ادامه مطلب کلیک کنید. کاربران گرامی توجه فرمایید …
پایان نامه رشته صنایع غذایی با عنوان کارخانه قند ورامین,پیشینه قند …

18 ژانويه 2018 … Next: آزمایشات مختلف تولید رب گوجه فرنگی,پایان نامه بسته بندی رب گوجه فرنگی,پایان نامه فرآیند تولید رب گوجه فرنگی,پایان نامه فناوری تولید گوجه فرنگی,پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان صنعت قند ، نیشکر و چغندر,پایان نامه کنسروسازی رب گوجه فرنگی,پایان نامه مراحل ساخت رب گوجه …
دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی

5 فوریه 2018 … دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی. چکیده. گوجه فرنگی جزء آن دسته از سبزیجاتی است که میوه آن برای تغذیه به کار می رود. مصرف سبزی ها به علت ویتامین، املاح و سلولزی که دارند برای انسان ضروری است. در تهیه رب گوجه فرنگی به منظور جلوگیری از اکسیداسیون ویتامین ها می …
رب گوجه فرنگی – پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران

فرآورده های گوجه فرنگی از جمله رب به نحوی فرآیند میگردند که سفتترین محصول ممکن در یک مقدار ثابت مواد جامد کل گوجهفرنگی بدست آید. یکی از فرآیندهائی که برای افزایش قوام و میزان مواد جامد محلول در فرآوردههای گوجهفرنگی توسط محققین بررسی شده است اسیدی کردن گوجه فرنگیهای خرد شده میباشد. با توجه به مشکلات موجود در زمینه …
دانلود فایل: پایان نامه ارشد رشته کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی …

با عنوان : مطالعه تغییرات رنگ رب گوجه فرنگی. در ادامه مطلب می توانید تکه هایی از ابتدای این پایان نامه را بخوانید. و در صورت نیاز به متن کامل آن می توانید از لینک پرداخت و دانلود آنی برای خرید این پایان نامه اقدام نمائید. دانشگاه آزاد اسلامی. واحد دامغان. دانشکده کشاورزی. پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته مهندسی علوم و …
خرید و دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه …

19 ژانويه 2018 … ما اولین نیستیم ولی بی شک برترین هستیم. مدیریت سایت آرزوی لحظاتی پر از موفقیت برای شما دارد و پس از تلاشهای مستمر همکاران فایل مارکت مجموعه پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی برایتان آماده شده است تا بتوانید به اهداف خود برسید و خود را به موفقیت برسانید. بخش مهم در خرید …
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی

2 مارس 2018 … از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آوردمدیریت سایت آرزوی لحظاتی پر از موفقیت برای شما دارد و پس از تلاشهای مستمر همکاران فایل مارکت مجموعه پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی برایتان آماده شده است تا بتوانید به اهداف خود …
پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی

3 مارس 2018 … پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی.
دانلود فایل کامل پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب …

2 ژانويه 2018 … کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدیدعنوان محصول دانلودی:پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی یکی از بهترین فایل ها در …
دریافت فایل پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب …

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید. مدیریت سایت آرزوی لحظاتی پر از موفقیت برای شما دارد و پس از تلاشهای مستمر همکاران فایل مارکت مجموعه پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی برایتان آماده شده است تا بتوانید به اهداف خود برسید و خود را به موفقیت برسانید. بخش مهم در خرید های اینترنتی اطمینان از تحویل آنی …
دانلود (پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی)

28 ژانويه 2018 … دانلود (پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی). ما اولین نیستیم ولی بی شک برترین هستیم نام محصول دانلودی: پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی …
خرید و دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه …

22 ژانويه 2018 … خرید و دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی. هموطنان گرامی سلام.وقت بخیر نام محصول دانلودی: پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی …
پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع-برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها با …

21 ژانويه 2018 … با سلام،محصول دانلودی +{{پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع-برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها با عنوان طراحی و ایجاد واحد صنعتی تولید قوطی غذایی}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل پایان نامه کارشناسی مهندسی صنایع-برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها با عنوان …
برترین فایل پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان …

6 ژانويه 2018 … ما بهترین محصولات را برای رضایت شما گرد آورده ایمنام محصول دانلودی: پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء…
سی ارتیکل | دانلود (پایان نامه رشته مکانیک و صنایع با عنوان سیستم …

2 ژانويه 2018 … مدیریت سایت آرزوی لحظاتی پر از موفقیت برای شما دارد و پس از تلاشهای مستمر همکاران فایل مارکت مجموعه پایان نامه رشته مکانیک و صنایع با عنوان سیستم های … خرید فایل( پایان نامه کارشناسی رشته صنایع غذایی با عنوان رب گوجه فرنگی) ما اولین نیستیم ولی بی شک برترین هستیمبا سلام،محصول دانلودی +{{پایان …
ریسمون رایانه

-ترجمه مقاله با عنوان پیش بینی اثر دوغاب کاری روی واکنش تونل و زمین ناشی از نشتی در خاک های اشباع -دانلود فایل … -دانلود (پایان نامه بررسی استرس قبل از ازدواج در میان دانشجویان دختر رشته مشاوره و راهنمایی در ورودیهای سال 1384 دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر) …. -دانلود (تحقیق کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی)
پایان نامه مهندسی صنایع غذایی – دانلود تحقیق مقاله پروژه پایان نامه …

در بخش دانلود پايان نامه مهندسی صنایع غذایی می توانید به جستجو و دانلود پایان نامه و پروپوزال در زمینه های مرتبط با رشته مهندسی صنایع غذایی بپردازید. در صورتی که برای تهیه پروپوزال و یا تحقیقات و مقالات دانشجویی مهندسی صنایع غذایی خود به دنبال پایان نامه ی آماده جهت استفاده در منابع تحقیق دانشجویی رشته مهندسی صنایع …
مهندسی صنایع غذایی – دانلود پایان نامه

پایان نامه مهندسی صنایع غذایی | دانلود پروپوزال و انجام موضوع پایان نامه مهندسی صنایع غذایی با امکان جستجوی پایان نامه مهندسی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی و ارشد. … کاربر گرامی، به بخش دانلود پایان نامه صنایع غذایی، پروپوزال و گزارش سمینار پایان نامه رشته صنایع غذایی خوش آمدید. ما در بخش پایان نامه های رشته صنایع غذایی …
دانلود پایان نامه کارشناسی رشته صنایع دستی با عنوان قالی بافی – ثانا

28 ژانويه 2018 … با آرزوی بهترینها برای شما عزیزانهموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _پایان نامه کارشناسی رشته صنایع دستی با عنوان قالی بافی_خوش امدید.امیدوارم بهره کافی را …
شمیم یاس

آموزش جامع تصویری ویولون قابل اجرا در تمام DVD Player های خانگی و کامپیوتر ها توسط استاد امین اسماعیلی عناوین ساز ویولون: آموزش ویولون تئوری موسیقی 1 تئوری موسیقی 2 تمرینات مقدماتی 1 تمرینات مقدماتی 2 تمرینات مقدماتی 3 طرز انگشت گذاری روی سیم های دوم و سوم طرز انگشت گذاری روی سیم های اول و چهارم انگشت گذاری نت …
مجموعه مقالات و پایان نامه های رشته صنایع غذایی سری دوم | شوش دانلود

21 فوریه 2018 … دانلود مجموعه مقالات و پایان نامه های رشته ی صنایع غذایی سری دوم. ارزانتر از همه جا. ( مجموعه مقالات و پایان نامه های مهندسی صنایع). نانوکامپوزیت – روش های تولید- استحکام نانوکامپوزیت. صنعت کاغذ سازی. صنعت کامپوزیت. استانداردهای غذایی. امنیت غذا و تغذیه. آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه وتوانایی تولید …
جنوب پرس:: رسانه خبری تحلیلی جنوب کشور

بوشهر , فارس , شیراز , خوزستان , اهواز , هرمزگان , بندرعباس , کهگیلویه و بویراحمد , یاسوج , آخرین اخبار استان بوشهر, آخرین اخبار استان فارس, آخرین اخبار استان خوزستان, آخرین اخبار استان هرمزگان,آخرین اخبار جنوب, آخرین اخبار جنوب کشور, آخرین اخبار ایران, آخرین اخبار جهان, جنوب, ایران, جهان,آخرین, اخبار, جنوب, کشور, سایت, خبری, …
بیتا رایانه

تعداد : 2 عدد سی دی قابل اجراء در : کامپیوتر و دستگاههای خانگی ارسال و توزیع توسط شرکت پست تحویل درب منزل و دریافت وجه توسط مامور پست آموزش خط نستعلیق مدرس : استاد کرمعلی شیرازی آموزش تراش قلم بررسی وسایل و ابزار خطاطی تاریخچه خط شرح نکات تخصصی توسط استاد غلامحسین امیر خانی استاد علی شیرازی، مدرس …
آرمین رایانه

-پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد … -خرید آنلاین پایان نامه بررسی نقش رسانههای جمعی(با تاکید بر تلویزیون) در الگوپذیری و رفتار کودکان ….. به شکل اصلی وجود ندارد بصورت رب گوجه باعث خوشمزگی غذا می شود به همین علت در کاشت گوجه فرنگی وریته هایی در نظر گرفته شده است که دقیقا با شرایط مصرف آن منطبق است .
آرمین وکتور

-خرید فایل( پاورپوینت فصل ششم کتاب اقتصاد مدیریت ایوان داگلاس ترجمه سیدجواد پورمقیم با موضوع نظریه تولید) …. -دانلود فایل ( پرسش نامه کارآفرینی) …. اصلی وجود ندارد بصورت رب گوجه باعث خوشمزگی غذا می شود به همین علت در کاشت گوجه فرنگی وریته هایی در نظر گرفته شده است که دقیقا با شرایط مصرف آن منطبق است .
نوید اپتیک

-دانلود گزارش کارآموزی رشته مهندسی مواد و ریخته گری، در شرکت ذوب فلز زندیه – خرید آنلاین و دریافت … -دانلود فایل کامل پایان نامه مقایسه تاثیرات دو روش تمرین پلایومتریك و تمرینات با وزنه بر میزان شوت توان انفجاری و سرعت بازیكنان فوتبال 20-17 سال …. -برترین پکیج فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی – دانلود فایل
فروشگاه علم فایل پاورپوینت روشهای مقابله با زلزله در ساختمانها

در این پاورپوینت به روشهای مقابله با زلزله در ساختمانها پرداخته شده است. … فروشگاه جامع پایان نامه, پروژه, پاورپوینت, مقاله و گزارش کارآموزی (کلیه رشته ها) … براي اجتناب از اين مسائل، روشي تحت عنوان سوپرفريم R.C براي اسكلت ساختمان، در كشور ژاپن، ابداع شده و به عنوان جديدترين فناوري به مورد اجرا گذاشته شده است. با توجه به …
پایان نامه کارشناسی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی با عنوان صنایع …

15 ژانويه 2018 … پایان نامه کارشناسی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی با عنوان صنایع کنسروسازی. مقدمه. کلمه کنسروسازی از واژه یونانی Conservor به معنی حفظ کردن گرفته شده است به طور کلی کنسروکردن در صنایع غذایی عبارت است از ایجاد شرایطی که بتوان در آن شرایط محصول مورد نظر را برای مدتهای طولانی حفظ نمود، بنابراین …

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *