نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

دانلود مقاله نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 592
فرمت فایل doc
حجم فایل 41 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40

نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 2

کاربر

نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

چکیده
مطالعه حاضر مبحثی در خصوص کاربردها، خطرات، ایمنی غذا و وضعیت قانونمندی فعلی نانوتکنولوژی در رابطه با غذاها ارائه نموده و از این رو نکاتی در مورد صنعت قانونگذاران و دولت فراهم می آورد که با پیشرفت مقررات نانوتکنولوژی در تغذیه لازم است به آنها توجه شود. از دیدگاه صنعت غذایی و ایمنی عمومی برخی کاربردهای اخیر نانوتکنولوژی در تغذیه، مشکلات ایمنی و خطرات نانو مواد روشهایی برای ورود نانو ذرات به بدن مقررات موجود نانوتکنولوژی در چند کشور، و یک سیستم تأییدی برای نانو فرآورده ها، مورد بحث قرار می گیرد.
کلمات کلیدی:

نانوغذا

صنایع غذایی

نانوتکنولوژی

نانو فرآورده ها

مقدمه
نانو علم و نانو تکنولوژی شناخت و دستکاری مواد در مقایسهای اتمی، مولکولی و ماکرومولکولی است سطح بزرگتر هر توده در مقایسه با ذرات بزرگتر با همان ترکیب شیمیایی ذرات نانو مقیاس را از لحاظ بیولوژیکی فعالتر می سازد. این تکنولوژی های در حال پیدایش، قابلیت بسیاری در غذاهای مفید و مغذی، برای انتقال ترکیبات بیواکتیو در غذاها برای بهبود سلامت انسان دارند. از میان فرآورده های مصرفی نانوتکنولوژی تاکنون فرآورده های سلامت و تناسب بزرگترین طبقه بندی بوده و سپس گروه الکترونیک و کامپیوتر و نیز گروه خانه و باغبانی قرار می گیرند. ایالات متحده، با داشتن حداقل 3 برابر آسیای شرقی و اروپا از فرآورده های نانو در بازار بزرگترین بازار را در اختیار دارد.
به علت وجود اطلاعات محدود در خصوص خطرات نانو مواد، این مواد بسیار کوچک مقیاس از لحاظ خطرات سلامت مورد توجه بسیاری قرار گرفته اند. برخی گزارشات در خصوص خطرات بالقوه نانومواد، با هشداری جدی در خصوص خطرات سلامت و ایمنی، مردم را متعجب ساخته اند. عدم ورود محصولات غذایی برپایه نانوتکنولوژی، یعنی نانو غذا به بازارهای غذایی در غیاب تعریفی مشخص، مناظره های عمومی ارزیابیهای امنیت غذایی، و مقررات مناسب تغذیه، ممکن است در نهایت، مزایای بالقوه نانوتکنولوژیها را در صنعت غذایی به مخاطره می اندازد انجمن علم و تکنولوژی تغذیه معایب مقررات فعلی در خصوص تأثیر نانوتکنولوژی بر غذا و بسته بندی را یادآوری می کند به علت عدم وجود اطلاعات در خصوص اثرات نانو تکنولوژی بر امنیت عمومی قانونمندی، جامعه و صنعت غذایی و نیز مسمومیت بالقوۀ نانو مواد، شاید عاقلانه آن باشد که برای تعمق در خصوص کنترل منظم احتمالی به عنوان راهکاری مناسب، قانونی احتیاطی در نظر بگیریم.
فهرست مطالب
چکیده 2
کلمات کلیدی 2
مقدمه 2

کاربردهای بالقوه نانوتکنولوژی در صنعت تغذیه 5

مشکلات ایمنی و خطر بالقوه نانو تکنولوژی 7

مقررات نانوتکنولوژی و نانو محصولات 16
1- سازمانها و تحقیقات حامی توسعه نانوتکنولوژی 16
تعریف NNI از نانو تکنولوژی این است: 19

3) سیستم تأیید نانو محصولات 25

توسعه مقررات برای نانو غذا 28

پیشنهادات 30
طبقه بندی نمونه هایی از کاربردهای مختلف 34
فرآوری غذا 34
بسته بندی 35
انتقال مواد غذایی 35
تحقیقات مرتبط:

 

گروه بازاریابی تلگرام

لینک گروه بازاریابی تلگرام

گروه بازاریابی و فروش

گروه تلگرام بازاریابی و فروش

گروه تلگرام بازاریابی شبکه ای

گروه های بازاریابی در تلگرام

مشاهده مقاله | مقدمهای برای کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

یکی از دغدغههای شرکتهای صنایع غذایی جهان، بهبود کیفیت، نگهداری و بستهبندی ” مواد غذایی” برای دور نگه داشتن آنها از آسیب باکتریها و آنزیمهای تخمیرکننده است. مثلا اینکه چگونه میتوان طول عمر و ماندگاری شیر را افزایش داد؟ (البته شیر خوراکی نه شیر جنگل) یا اینکه چگونه میتوان از آلوده شدن محیط زیست توسط مواد زائد یا پسابهای …
مشاهده مقاله | فناوری نانو و صنایع غذایی – آموزش فناوری نانو

مقدمه استفاده از فناوریهای نوین در صنایع غذایی رویکرد جدیدی است که بسیار مورد توجه قرار میگیرد. بی شک روی آوردن به فناوریهای نو از جمله فناوری نانو میتواند راه گشای بسیاری از مشکلات در این حیطه باشد. در این گزارش به صورت اجمالی اشارهای به کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی، بازار نانو محصولات غذایی، محصولات و …
کاربردهای فناوری نانو در صـنایع غذایی – ستاد نانو

کاربردهای فناوری نانو در. صـنایع غذایی www.nano.ir ستاد ویژه توسعه فناوری نانو. ویرایشنخست. سال انتشار: 1394. مجموعه گزارش های صنعتی فناوری نانـو گزارش شماره 77 …
کتاب نانوفناوری در صنایع غذایی؛ راهبردی برای آینده | فروشگاه …

کتاب نانوفناوری در صنایع غذایی؛ راهبردی برای آینده: نانوفناوری در چند دهه گذشته به عنوان یک علم پایه، پیشرفتهای چشمگیری داشته است. … شناسه محصول: VP- 000238-001/BB25 دسته: کتابهای فناوری نانو, کتابهای صنایع غذایی برچسب: ۳۰ درصد تخفیف, ایمنی, ایمنی فناوری نانو, فناوری نانو در صنایع غذایی, کاربردهای فناوری نانو.
تحول صنایع غذایی با نانو – Tebyan – تبیان

7 جولای 2012 … استفاده از تکنولوژی نانو، تحولی عظیم در صنعت غذایی. فناوری نانو هیچ زمینه علمی را به حال خود رها نکرده است، علوم صنایع غذایی نیز از این قاعده جدا نیست که از آن جمله میتوان به موارد ذیل اشاره کرد: * افزودن ترکیباتی نظیر نانو ذرات اکسید آلومینیوم، دی اکسید سیلیس، اکسید روی و یا اکسید تیتانیوم به پوششهای …
مقاله کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی و لبنی – سیویلیکا

موضوع اصلی نانو تکنولوژی مهار ماده با دستگاهای در ابعاد کمتر از یک میکرو متر معمولا حدود 1 تا 100 نانو متر است مواد غذایی با ساختار نانویی با این ادعا س…
نقش فناوری نانو در توليد مواد غذايی – راسخون

يكي از مهمترين بخش هاي صنعت كشورها صنعت غذايي است كه ارتباط تنگاتنگي با امنيت غذايي افراد جامعه دارد. افزايش جمعيت به همراه گسترش شهرنشيني وافزايش سطح درآمد سرانه نياز به غذاهاي فرايندي را روز به روز افزايش داده است. از اين رو استفاده از فن آوریهاي نوين از جمله فناورینانو در اين صنعت بسيار مورد توجه محافل علمي …
مروری بر برخی از کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی و نوشیدنی …

مروری بر برخی از کاربردهای. فناوری نانو در صنایع غذایی و. نوشیدنی؛ با رویکرد بازار. جهان گلستانی، علی قاسم زاده. انديشگاه فناوری نانو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی. فنـاوری نانـو پتانسـيل ایجاد تغييـرات اساسـی در صنایع. غذایی و نوشـيدنی را با ابزارهـای جدید برای درمان مولکولی و. شـناخت سـریع بيماری هـا، اصالح توانایـی …
معرفی کتابهای فناوری نانو در حوزه «علوم زیستی، کشاورزی و صنایع …

14 دسامبر 2017 … فناوری نانو تقریبا در تمامی زیرمجموعههای این صنعت از جمله زراعت، اصلاحنباتات، باغبانی، دامپروری، صنایع غذایی و بستهبندی، ماشینآلات کشاورزی و… کاربردی موثر دارد. در ادامه سلسله مطالب معرفی گروهی کتابهای فناوری نانو، در این مطلب فهرست کتابهای فارسی که به بررسی تعاملات فناوری نانو با علوم زیستی، …
فناوری نانو در بسته بندی مواد غذایی – آپارات

19 جولای 2016 … سیستم آموزش فناوری نانو فناوری نانو در بسته بندی خصوصا بسته بندی غذا و نوشیدنی ها بسیار کاربرد دارد.به عنوان مثال در بطری های پلاستیکی نگهدارنده ی نوش .
ﻓﻨﺎوري ﻧﺎﻧﻮ و ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻏﺬاﻳﻲ ﭼﻜﻴﺪه ﻣﻘﺪﻣﻪ – بروز خطا

فناوری نانو در صنایع غذایی و آشامیدنی | یاد بگیر

20 نوامبر 2014 … آشنایی با کاربرد های فناوری نانو در صنایع غذایی و تحولی که این فناوری می تواند در مواد غذایی ایجاد نماید نانو و بسته بندی، نانو و جلوگیری از فساد نانو و….
کاربردهای نانو ذرات مغناطیسی در زمینه علوم و صنایع غذایی – مجله علوم …

امروزه علوم و فناوری نانو به عنوان یکی از مهمترین زمینههای تحقیقاتی – توسعهای در بین علوم مدرن مطرح است. امروزه نانو ذرات مغناطیسی به دلیل ویژگیهایی مانند سطح ویژه بزرگ و جداسازی ساده با میدان مغناطیسی خارجی، کاربردهای متنوعی پیدا کردهاند. در مواد غذایی، میتوان از نانو ذرات مغناطیسی برای تثبیت آنزیمها، …
مديريت تحقيق و توسعه – نانوتکنولوژی

نانو فناوري يكي از جديدترين علوم است كه زندگي بشر را دگرگون ساخته است و كاربرد آن در حوزههاي مختلف علوم از جمله ساخت مواد، الكترونيك، رايانه، پزشكي و بهداشت، صنايع دفاع، خودروسازي، هواپيماسازي، كشتيسازي، نساجي و همچنين علوم غذايي ميباشد كه به دليل احتياج روزافزون بشر به غذا هرگونه تغيير و تحولي در آن نقش بهسزايي در …
تحقیق نقش فناوری نانو در صنایع غذایی

نانوتکنولوژی بیش از ۱۳۵ کاربرد در صنعت غذا دارد و این مقدار همچنان رو به فزونی است. معمولا نانوتکنولوژی به عنوان روشی مدرن برای دست کاری مواد قابل توجه است و این ویژگی نوین علم مواد، درصنعت غذا تاثیر گذار است و حال جای این پرسش است که آیا صنعت غذا می تواند از پیشرفت علم مواد نهایت استفاده را ببرد و به تمامی اهداف بیان …
توسعه فناوری نانو در مواد غذایی توسط پژوهشکده علوم غذایی …

14 نوامبر 2017 … مسئولیت توسعه فناوری نانو در صنعت غذا به پژوهشکده علوم و صنایع غذایی محول شد.
روزنامه ايران86/8/6: كاربرد فناوري نانو در صنايع غذايي: دنياي بي …

28 ا کتبر 2007 … نانو تكنولوژي، فناوري جديدي است كه همه دنيا را فرا گرفته است و به بياني دقيق تر مي توان گفت كه نانوتكنولوژي بخشي از آينده نيست بلكه همه آينده است. نانوتكنولوژي توانمندي توليد مواد، ابزارها و سيستم هاي جديد و در دست گرفتن كنترل اين سيستم ها در سطح مولكوي و اتمي و استفاده از خواص مواد توليدي در مقياس نانو …
ایدههای جدید در کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی

1 نوامبر 2015 … پژوهشگران سازمان ملی استاندارد ایران و انسیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، با جمعآوری اطلاعات از بالغ بر 112 مرجع علمی، علاوه بر ارائه یک مقاله مروری جامع در زمینه کاربرد فناوری نانو در صنایع غذایی، به ایدههای جدیدی در استفاده از حاملهای نانویی برای حمل برخی از مواد فعال زیستی به منظور حفظ مواد فعال …
پای فناوری نانو چگونه به صنایع غذایی باز میشود؟ – ایسنا

5 جولای 2017 … انتظار میرود که فناوری نانو در صنایع غذایی، با چندین زمینه در حال ظهور برای نوآوری، تا سال 2020 و با ارزش 20.4 میلیارد دلار تقریبا سه برابر شود. به گزارش ایسنا، ترکیبات مهندسی شده در زمینه نانوتکنولوژی میتوانند در مواد اولیه مخصوصا برای افزایش حلالیت و فراهمی زیستی(ورود نانو مواد به جریان خون) و همچنین در …
فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی 2 – هوپا

در این بخش ضمن بررسی کاربرد نانو فناوری در حوزه های علوم دامی ، صنایع غذایی و ماشین آلات کشاورزی ، نگاهی اجمالی به وضعیت این علوم در کشور مان خواهیم داشت .
تحول صنایع غذایی با نانو – دانشگاه حکیم سبزواری

4 دسامبر 2012 … نانو تکنولوژی به عنوان یک فناوری قدرتمند به ما اجازه میدهد که نگرشی در سطح مولکولی و اتمی داشته و قادر باشیم که ساختارهایی در ابعاد نانو متر را بیافرینیم. استفاده از تکنولوژی نانو، تحولی عظیم در صنعت غذایی. فناوری نانو هیچ زمینه علمی را به حال خود رها نکرده است، علوم صنایع غذایی نیز از این قاعده جدا نیست …
کاربرد نانوتکنولوژي در کشاورزي و صنايع غذايي – روزنامه اطلاعات

28 جولای 2013 … فناوری نانو در صنایع غذایی دانشمندان امیدوار هستند با استفاده از فناوری نانو بتوانند تغییراتی در زمینه صنعت غذایی ایجاد کنند مانند تولید، پردازش، بسته بندی، حمل و نقل و مصرف مواد غذایی. همچنین این فناوری ایمنی مواد غذایی را تضمین کرده و با ایجاد یک فرهنگ غذایی سالم، کیفیت آنها را افزایش می دهد.
نانوتکنولوژی در صنایع غذایی – نانوهایپر | فروشگاه محصولات نانو

29 ژوئن 2017 … نانوتکنولوژی و صنایع غذایی. نانو تکنولوژی،فناوری مطالعه و تحقیق عملکردها در سطح اتم و مولکول هاست که کاربردهایی در علوم مختلف دارد. صنایع غذایی یکی از زمینه هایی است که نانو تکنولوژی سبب بهبود وضعیت آن شده است که دو کاربرد از نانوتکنولوژی در صنایع غذایی قابل ذکر است: 1-بسته بندی مواد غذایی با …
نانو ذرات – فناوری نانو – نانو ذرات در بسته بندی مواد غذایی – بستهبندی …

استفاده از نانو ذرات در بسته بندی مواد غذایی : از نانوذرات برای ساخت مواد بستهبندی اصلاحشدة ارزانقیمت و زیستسازگار، استفاده میشود.
فناوری نانو در صنایع غذایی و بسته بندی – اِپرا

اولين جرقه فناوري نانو در سال 1959زده شد که در اين سال ريچارد فاينمن اين ايده را مطرح ساخت که در آينده اي نزديک مي توانيم مولکول ها و اتم ها را به صورت مستقيم دستکاري کنيم. واژه اي فناوري نانو اولين بار در سال 1947 توسط استاد دانشگاه توکيو به رباتها جاري شد. 1-کاربردهاي فناوري نانو در صنايع غذايي 1. بسته بندي مواد غذايي 2.
کاربردهای فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی مریم علی زاده …

کاربردهای فناوری نانو در کشاورزی و صنایع غذایی. مریم علی زاده. دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر. m. alizade_88@yahoo.comEmil: چکیده: طبق آخرین گزارش سازمان ملل متحد، حدود 800 میلیون نفر از جمعیت جهان دچار فقر غذایی هستند، شمار افراد قرار گرفته در زیر خط فقر ( از نظر تأمین انرژی مورد نیاز روزانه ی …
سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران | فناوری نانو ونگهداری …

28 آگوست 2016 … فناوری نانو ونگهداری موادغذایی /كاربردهاي فناوري نانودربخش نگهداري غذا: به گزارش واحد پژوهش دومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران در ارتباط با یکی از مهمترین محورهای همایش (روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی)در بخش نگهداري غذا، فناوري نانو مي تواند با جابه جا كردن سطح پوشش مواد از ورود هر نوع …
مقاله کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی و لبنی : تی پی بین

موضوع اصلی نانو تکنولوژی مهار ماده با دستگاه های در ابعاد کمتر از یک میکرومتر معمولاً حدود 1 تا 100 نانومتر است. مواد غذایی با ساختار نانویی، با این ادعا ساخته می شوند که مزه، بافت و دوام اصلاح شده ای را ارائه می دهند. برای مثال، مایونز با ساختار نانویی چربی پایین، غذاهای خامه ای و بستنی ها آنطور که ادعا می کنند جایگزین های چربی …
رصدی بر محصولات تجاری فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی در جهان

22 جولای 2017 … صنعت فراوری غذا با چالش های بیشماری برای توسعه روبه رو است. اجرای سیستم هایی که بتوانند مواد غذایی با کیفیت بالا و ایمن را تولید کنند و از نظر زیست محیطی قابل قبول بوده و پایدار باشند، از جمله این چالش ها است. برای حل این موضوع، خلاقیت هایی برای استفاده از فرآیندها، محصولات و ابزارهای جدید در صنعت غذا …
فناوری نانو و صنایع غذایی – فیپا

شابک, : 978-600-383-706-5. وضعیت فهرست نویسی, : فیپا. یادداشت, : کتابنامه. . موضوع, : مواد غذایی — تکنولوژی زیستی. موضوع, : Food — Biotechnology. موضوع, : نانوتکنولوژی. موضوع, : Nanotechnology. موضوع, : مواد غذایی — صنعت و تجارت — نوآوری. موضوع, : Food industry and trade — Technological innovations.

مطالب مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Xبستن تبليغ
دانلود آهنگ
دانلود آهنگ جدید
دانلود فیلم
دانلود آهنگ جدید