نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

دانلود مقاله نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 604
فرمت فایل doc
حجم فایل 41 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40

نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 2

کاربر

نانو تکنولوژی در صنایع غذایی

چکیده
مطالعه حاضر مبحثی در خصوص کاربردها، خطرات، ایمنی غذا و وضعیت قانونمندی فعلی نانوتکنولوژی در رابطه با غذاها ارائه نموده و از این رو نکاتی در مورد صنعت قانونگذاران و دولت فراهم می آورد که با پیشرفت مقررات نانوتکنولوژی در تغذیه لازم است به آنها توجه شود. از دیدگاه صنعت غذایی و ایمنی عمومی برخی کاربردهای اخیر نانوتکنولوژی در تغذیه، مشکلات ایمنی و خطرات نانو مواد روشهایی برای ورود نانو ذرات به بدن مقررات موجود نانوتکنولوژی در چند کشور، و یک سیستم تأییدی برای نانو فرآورده ها، مورد بحث قرار می گیرد.
کلمات کلیدی:

نانوغذا

صنایع غذایی

نانوتکنولوژی

نانو فرآورده ها

مقدمه
نانو علم و نانو تکنولوژی شناخت و دستکاری مواد در مقایسهای اتمی، مولکولی و ماکرومولکولی است سطح بزرگتر هر توده در مقایسه با ذرات بزرگتر با همان ترکیب شیمیایی ذرات نانو مقیاس را از لحاظ بیولوژیکی فعالتر می سازد. این تکنولوژی های در حال پیدایش، قابلیت بسیاری در غذاهای مفید و مغذی، برای انتقال ترکیبات بیواکتیو در غذاها برای بهبود سلامت انسان دارند. از میان فرآورده های مصرفی نانوتکنولوژی تاکنون فرآورده های سلامت و تناسب بزرگترین طبقه بندی بوده و سپس گروه الکترونیک و کامپیوتر و نیز گروه خانه و باغبانی قرار می گیرند. ایالات متحده، با داشتن حداقل 3 برابر آسیای شرقی و اروپا از فرآورده های نانو در بازار بزرگترین بازار را در اختیار دارد.
به علت وجود اطلاعات محدود در خصوص خطرات نانو مواد، این مواد بسیار کوچک مقیاس از لحاظ خطرات سلامت مورد توجه بسیاری قرار گرفته اند. برخی گزارشات در خصوص خطرات بالقوه نانومواد، با هشداری جدی در خصوص خطرات سلامت و ایمنی، مردم را متعجب ساخته اند. عدم ورود محصولات غذایی برپایه نانوتکنولوژی، یعنی نانو غذا به بازارهای غذایی در غیاب تعریفی مشخص، مناظره های عمومی ارزیابیهای امنیت غذایی، و مقررات مناسب تغذیه، ممکن است در نهایت، مزایای بالقوه نانوتکنولوژیها را در صنعت غذایی به مخاطره می اندازد انجمن علم و تکنولوژی تغذیه معایب مقررات فعلی در خصوص تأثیر نانوتکنولوژی بر غذا و بسته بندی را یادآوری می کند به علت عدم وجود اطلاعات در خصوص اثرات نانو تکنولوژی بر امنیت عمومی قانونمندی، جامعه و صنعت غذایی و نیز مسمومیت بالقوۀ نانو مواد، شاید عاقلانه آن باشد که برای تعمق در خصوص کنترل منظم احتمالی به عنوان راهکاری مناسب، قانونی احتیاطی در نظر بگیریم.
فهرست مطالب
چکیده 2
کلمات کلیدی 2
مقدمه 2

کاربردهای بالقوه نانوتکنولوژی در صنعت تغذیه 5

مشکلات ایمنی و خطر بالقوه نانو تکنولوژی 7

مقررات نانوتکنولوژی و نانو محصولات 16
1- سازمانها و تحقیقات حامی توسعه نانوتکنولوژی 16
تعریف NNI از نانو تکنولوژی این است: 19

3) سیستم تأیید نانو محصولات 25

توسعه مقررات برای نانو غذا 28

پیشنهادات 30
طبقه بندی نمونه هایی از کاربردهای مختلف 34
فرآوری غذا 34
بسته بندی 35
انتقال مواد غذایی 35
تحقیقات مرتبط:

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *