فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

دانلود مقاله فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 604
فرمت فایل doc
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 2

کاربر

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

چکیده
فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای برودتی در 11 سال گذشته در مورد فن آوری غذاهای منجمد بوده است. پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.این مقاله ارائه ای بنیادی از انجماد برودتی و مسیر حرکت فن آوری های انجماد مواد غذایی است و بیانگر توسعه امکانات برودتی در دهه گذشته است.کاهش کیفیت محصول هنگامیکه از سیستم های برودتی با دانش ناکافی از محصول یا زنجیره سرمای ناقص بعد از انجماد برودتی استفاده می کنیم , رخ میدهد. همچنین تبلور مجدد, تخریب مکانیکی و غیره مورد بحث قرار گرفته است.
کلمات کلیدی:

تجهیزات برودتی

انجماد مواد غذایی

فن آوری های کرایوژنیک

فن آوری های بدیع انجماد برودتی

مقدمه
در مورد فرآوری ماده غذایی, استرالیا با رشد تقریبا 36% در دهه گذشته دارای وسیعترین صنایع است.(International team,2000) یکی از استراتژی های کلیدی برای ارتقا مزایای صنایع غذایی استرالیا, افزایش ارزش مواد غذایی و طولانی کردن مدت انبارداری تولیدات با ارزش از طریق عملیاتی نظیر انجماد است. این صنعت همیشه به راههای ابتکاری از تولید مواد غذایی منجمد با کیفیت بالا و روشهای نگهداری این کیفیت تا نقطه مصرف توجه داشته است. فن آوری برودتی می تواند پاسخگوی این نیازها باشد.سردسازی برودتی با قابلیت انبساط مبردهای گازی مثل آرگون, اکسیژن, هیدروژن, نیتروژن, دی اکسید کربن و غیره مرتبط است که بنابر فشار اتمسفری تبخیر یا در دماهای پایین تصعید می شوند. در صنایع غذایی مبردهای معمول نیتروژن و دی اکسید کربن هستند.برخی از مزایای انجماد برودتی و سردکردن شامل کاهش دادن زمان خنک شدن و انجماد, کاهش آب زدایی (دهیدراته شدن) و زیان چکیدن آن و بهبود ترکیب تولیدات ناشی از رشد کریستالهای کوچک یخ می باشد.
یک بررسی از امتیازنامه های صدور یافته برای صاحبان امتیاز در ایالات متحده, ژاپن, اداره صدورامتیاز جهانی (PCT) و کشورهای اروپایی اصلی صورت گرفت. این بررسی نشان داد که 4604 امتیازنامه واگذار شده در 11 سال گذشته در مورد فن آوری برودتی در اغلب 23 میدان صنعتی مهم جهان شامل مهندسی پلیمر, مهندسی شیمی و نیمه رساناها که از جمله آن هستند, از اینها تنها 57 امتیازنامه مربوط به توسعه و ارتقای فن آوری انجماد برودتی در مورد مواد غذایی است که آن هم بیانگر 2/1 % از کل می باشد. . پتانسیل توسعه فرآیندها و تجهیزات برودتی جدید هنوز هم بسیار زیاد است.
فهرست مطالب

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی 1

چکیده 1
1- مقدمه 2

2- مکانیسم های انتقال حرارت حین انجماد برودتی 3

1-3 صدور کیفیت در محصولات منجمد 6

1-1-3 دهیدراته شدن و چروکیدگی 6
2-1-3 فعالیت میکروبی 7

3-1-3 نیروهای چسبنده (اتصال دهنده) محصول حین انجماد 8

4-1-3 تبلور مجدد 8
5-1-3 تخریب مکانیکی (شکستگی انجمادی) 9
4- تجهیزات برودتی و روشها : تبیین هنر 9

1-4 منجمدکننده های شناور 11

2-4 تونل و فریزرهای حلزونی (مارپیچی) 11
3-4 فریزرهای اصابتی برودتی 12
5- نتیجه گیری 13

 

گروه بازاریابی تلگرام

لینک گروه بازاریابی تلگرام

گروه بازاریابی و فروش

گروه تلگرام بازاریابی و فروش

گروه تلگرام بازاریابی شبکه ای

گروه های بازاریابی در تلگرام

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی – p9d.ir

18 فوریه 2018 … دسته: صنایع غذایی. فرمت فایل: doc. حجم فایل: 35 کیلوبایت. تعداد صفحات فایل: 13. فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی. چکیده. فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در …
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی – p9d.ir

29 ژانويه 2018 … فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی. چکیده. فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای …
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

2 مارس 2018 … کاربران گرامی درود بر شما.به سایت خودتان خوش آمدید. مدیریت سایت آرزوی لحظاتی پر از موفقیت برای شما دارد و پس از تلاشهای مستمر همکاران فایل مارکت مجموعه فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی برایتان آماده شده است تا بتوانید به اهداف خود برسید و خود را به موفقیت برسانید. بخش مهم در …
خرید آنلاین فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد …

9 ژانويه 2018 … با آرزوی بهترینها برای شما عزیزان به صفحه دانلود فایل(فن آوری های کرایوژنیک ( برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی)خوش آمدید برای دانلود به ادامه مطلب بروید. شما پس از پرداخت هزینه ای ناچیز فایل{فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی}را دانلود خواهید کرد …
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

19 ژانويه 2018 … با آرزوی بهترینها برای شما عزیزانبا سلام،محصول دانلودی +{{فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز…
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی.
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

4 مارس 2018 … فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی. چکیده. فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای …
ثانا | فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

26 ژانويه 2018 … فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی on ثانا | ما اولین نیستیم ولی بی شک برترین هستیمبه صفحه دانلود فایل(فن آوری های کرایوژنیک…
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی

4 مارس 2018 … هموطنان گرامی سلام.وقت بخیربا سلام،محصول دانلودی +{{فن آوری های کرایوژنیک ( برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی}}+آماده ارائه به جویندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی و بررسی کامل هدایت میشوید فن آوری …
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی | غلام …

17 فوریه 2018 … دسته: صنایع غذایی. فرمت فایل: doc. حجم فایل: 35 کیلوبایت. تعداد صفحات فایل: 13. فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی. چکیده. فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در …
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی |10675

13 فوریه 2018 … فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی (10675):همکاری در فروش فن آوری های کرایوژنیک دانلود مقاله فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی انجماد مواد غذایی تجهیزات برودتی filein فن آوری های بدیع انجماد برودتی خرید مقالات، پایان نامه ها و پروژه های پایانی کارشناسی …
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی | ماه …

12 فوریه 2018 … فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی. چکیده. فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای …
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی | نت …

12 فوریه 2018 … فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی. چکیده. فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای …
فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی – alidl

12 فوریه 2018 … فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی. چکیده. فن آوری های بدیع انجماد برودتی می توانند برای تولید محصولات غذایی منجمد با کیفیت بالا به کار بروند. یک بررسی اخیر از امتیازنامه های صدوریافته در سراسر جهان نشان داد که تنها 2/1% از کل امتیازنامه های واگذار شده برای کاربرد روشهای …
دریافت فایل فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد …

7 ژانويه 2018 … با آرزوی بهترینها برای شما عزیزان هموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی_خوش امدید.امیدوارم بهره کافی را از فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی ببرید …
برترین فایل فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد …

8 ژانويه 2018 … شعار همیشگی ما مشتری مداری و کسب رضایت شما عزیزان می باشد هموطن گرامی سلام.به صفحه ی دانلود _فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی_خوش امدید.امیدوارم بهره کافی را از فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی ببرید …
گلبن طبیعت

7 مارس 2018 … آموزش جامع تصویری آواز و تصنیف خوانی | – جدید و دارای گارانتی – اورجینال. قیمت: 15,000 تومان. دو DVD ویدیویی اورجینال فارسی آموزش جامع تصویری آواز و تصنیف خوانی دو DVD ویدیویی اورجینال فارسی قابل اجرا در تمام DVD Player های خانگی و کامپیوتر ها توسط استاد: داریوش فریدون فراهانی عناوین آواز و تصنیف …
پرسشنامه درونگرایی – برونگرایی (فرم ویژه مردان)

نقشه کاربری اراضی شهرستان اردستان · فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی · پاورپوینت روش استاندارد آزمایش سه محوری مقاومت فشاری تحکیم نشده- زهکشی نشدة خاک های چسبنده · سورس برنامه پیاده سازي صف به كمك آرايه ها و كلاسها به زبان C++ · متره و برآورد كامل يك ساختمان 3 طبقه همراه با پلان معماري
تأثیر انجماد بر کیفیت مواد غذایی | شکیبا دانلود – shakibadl

9 ژانويه 2018 … با پیروی از روش های انجماد مواد غذایی که در ادامه ی این مطلب به شما آموزش می دهیم، می توانید مواد غذایی خود را با کیفیت بالایی منجمد کنید. …. صنایع غذایی فرمت فایل: doc حجم فایل: 35 کیلوبایت تعداد صفحات فایل: 13 فن آوری های کرایوژنیک ( برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی چکیده فن آوری های بدیع انجماد.
کتاب اساس پراش و بلورشناسی هامون

فن آوری های کرایوژنیک (برودتی) جدید برای انجماد محصولات غذایی · كتاب و كتابخانه در تمدن اسلامی و جايگاه آن در ايران و دلايل افول اين كتابخانه ها · رویکرد حقوق کیفری ایران به نقش حجاب و پوشش در سلامت جامعه · تحقیق فلسفه اسلامی و جهانی شدن · دانلود نقشه بخش های شهرستان لنگرود · پایان نامه و رساله طراحی فرهنگسرا با رویکرد هنر …

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *